Het dieet waar ik op dit moment mee bezig ben is het koolhydraatarm dieet en dat bevalt me prima! Ik moet zeggen dat dit voorlopig echt bij uitstek de beste manier is om af te vallen. Het leuke is dat het eigenlijk vrij simpel te volgen valt. Door wat praktische aanpassingen met de juiste kennis en recepten gaat het afvallen snel. Ik ben er zelf ook een beetje verrast door, want meestal verwacht je dat het moeilijk gaat. Nu gaat het natuurlijk niet vanzelf. Maar als je de kennis, recepten met motivatie toepast valt het eigenlijk best mee. De recepten zijn slim opgebouwd en zijn dus koolhydraatarm, maar wel lekker! Het is denk ik ook een kwestie van de juiste kennis, sterke hulpmiddelen en even een kleine aanpassing. Hiermee boek je wel grootse resultaten. Zonder al te veel poespas ben ik hier nog steeds mee bezig en val ik elke week weer een paar kilo af! Ik ga er dan ook mee door totdat ik mijn streefgewicht bereik. Daarna zal ik het hiermee ook goed op peil kunnen houden.

Ik deel hier alleen mijn ervaring met het koolhydraatarm dieet, voor inhoudelijke informatie kun je hier kijken: https://degezondekeuze.nl/koolhydraatarm-dieet-en-snel-afvallen/

Eindelijk een dieet dat werkt

Ik ben erg blij dat ik met het koolhydraatarm dieet nu op een redelijk snelle manier afval. Ik heb namelijk al een paar andere diëten achter de rug die een stuk minder waren. Ik kan dan ook beamen dat dit dieet werkt. Ik ben niet de enige want als ik er wat meer over lees zijn de reacties 9 van de 10 keer positief. Ik ga met volharding door met vet verbranden.

Waarom ben ik zo tevreden met het koolhydraatarm dieet?

Op de eerst plaats moet ik dan toch zeggen dat ik nooit dacht dat het relatief makkelijk kon. Bij diëten heb ik altijd het gevoel dat ik me mentaal moet voorbereiden. Je weet namelijk dat je niet alles mag eten en moet minderen. Met de start van het koolhydraatarm dieet had ik diezelfde gedachte. Tot mijn verbazing vroeg ik me dan ook echt af of ik dit allemaal wel mag eten. De recepten zijn namelijk lekker en dan denk je al gauw, klopt dit wel? Je aanname is namelijk dat je min of meer op rantsoen moet. Nu zijn de hoeveelheden wel minder en beter verdeeld, maar krijgt niet echt honger. Niet meer dan je normaal wel eens hebt. Je past jouw voedingspatroon dus slim aan en neemt verdeeld wel wat minder, maar niet dat het erg stoort.

De resultaten met dit dieet

De resultaten zijn erg goed. Ik ben op dit moment nog steeds volop bezig. Hiermee val ik 2 tot 2,5 kilo per week af. Hopelijk blijft dit zo en kan ik zo door gaan met snel afvallen. Ben zeer tevreden over deze resultaten per week. Het voelt goed en heb dan ook het idee dat dit de beste manier is om vet te verbranden.

De positieve kanten van dit dieet

Uiteraard zijn de positieve kanten de snelle manier van afvallen. Je valt met dit dieet tot 2,5 kilo per week af. Verder ben ik zeer te spreken over wat je mag eten in dit dieet. De recepten zijn lekker en de hoeveelheden genoeg om me geen hongergevoel te bezorgen. Wat je eet is over het algemeen gezond. Het bestaat namelijk uit veel gevarieerde gerechten. Het is niet zo dat je bepaalde dingen echt mist in dit dieet. Althans, naar mijn weten niet. De prijs is nog het mooiste, dit dieet heeft me zeer weinig gekost. Ook al is het een bijzaak, want ik heb er alles voor over om op een goed gewicht te komen. Het is toch iets waar ik wel blij mee ben. Bij andere diëten was dit namelijk wel anders.

De negatieve kanten van dit dieet

Ik ben ze nog niet tegen gekomen. Mis alleen de suikers die een stuk minder aanwezig zijn. Maar die zal je met elk dieet standaard moeten inleveren. Suikers en koolhydraten zijn lekker, maar teveel is niet goed voor je gewicht. Hier zal je niet alleen bij dit dieet maar altijd flink in moeten minderen wil je afvallen.

Zou ik het koolhydraatarm dieet aanbevelen?

Ik kan dit dieet dan ook zeker aanbevelen! Naar mijn idee is dit de beste manier om snel iets te doen tegen overgewicht. Het voelt compleet aan en ik wordt er ook wijzer van. En het is goed te doen. Allemaal factoren die het voor mij de beste oplossing maken. Afvallen is nooit echt makkelijk, maar ik kan met het koolhydraatarm dieet maar weinig hinder ondervinden.