Mijn strijd tegen overgewicht en beginnen met snel afvallen is van start! Momenteel ben ik goed op weg en is er al zo’n 12 kilo af. Er is dus nog steeds werk aan de winkel. Na er totaal klaar mee te zijn heb ik besloten er nu eens echt mee bezig te gaan en me te verdiepen in afvallen. Ik heb weleens eerder geprobeerd om snel af te vallen. Dit heeft uiteindelijk niet gezorgd voor de gewenste resultaten. Je gaat toch weer te veel en verkeerd eten. Maar ook tijdgebrek is soms een lastig onderdeel. Je moet namelijk wel tijd maken om eraan te werken. Het meest ideale is dan ook als je een dieet redelijk makkelijk kan volgen. Momenteel heb ik al een paar diëten achter de rug en ben ik bezig met het koolhydraatarm dieet. Dit werkt voor mij echt heel erg goed. Na een beetje onderzoek las ik dat er heel veel mensen flink baat bij hebben. Reden voor mij om ermee te starten. Het gaat erg goed en ik moet zeggen, het wordt steeds makkelijker. Met name het begin is even een kleine omschakeling maar het gaat al snel er goed. Ik ben er dan ook heel erg blij mee! Ik deel op deze website mijn ervaringen met iedereen die ook wil afvallen. Op deze manier kan ik mijn steentje dan ook bijdragen en andere helpen. Juist omdat ik nu op de goede weg zit kan ik een helpende hand zijn voor anderen. De diëten die ik heb gevolgd bij het afvallen komen dan ook uitgebreid ter sprake.

Mijn persoonlijke verhaal over dik zijn…

Het is voor een groot deel gewoon een kwestie van verkeerd en teveel eten. Elk pondje gaat door het mondje gaat dan ook voor het grootste deel op. Er bestaat een kans dat je aanleg hebt. En over het algemeen hebben vrouwen sowieso al wat meer vet. Toch is wat je eet ook belangrijk. Veel van mijn eten bestond vaak uit lekkere maar verkeerde dingen. Veel suikers en vetten, want deze zijn natuurlijk erg lekker. Maar daar merk je later de gevolgen van. Je wordt steeds dikker en wilt afvallen. Maar dan is het wel een lange weg te gaan. Als je in mijn geval 25 kilo wilt afvallen en liever nog wat meer dan is een goede aanpak echt nodig. Je hoort vaak mensen praten over nadelen van bepaalde diëten. Zoals het crash dieet wat vaak tijdelijk werkt en waar je later weer van aankomt. Door je een beetje te verdiepen en de juiste motivatie en wil om af te vallen kom je er uiteindelijk wel. Met name de juiste kennis is erg belangrijk. Ik ben zelf nu goed bezig en deel daarom ook graag mijn ervaringen zodat fouten die ik heb gemaakt kunnen worden overgeslagen. Zo begin je direct op de juiste manier met snel afvallen!

Welke dieet ga ik volgen?

Ik heb er al een paar achter de rug waarmee ik dus uiteindelijk gestopt ben. Dit vanwege de tegenvallende resultaten. Op dit moment ben ik dus bezig met het koolhydraatarm dieet. Dit gaat erg goed en hier ga ik dan ook mee door. Het leuke is, dat het zelfs een stuk minder duur is dan de andere diëten die ik heb geprobeerd. De beste manier om af te vallen is dus echt niet altijd de duurste. Je kan alles lezen over mijn bevindingen in andere berichten.

Mijn persoonlijke bevindingen met afvallen

Ik ga bekende diëten behandelen en mijn ervaringen hierbij delen. Ook algemene kennis over afvallen komt aan de orde. Dingen waar je op moet letten, voor en tegens + dingen die je juist wel moet doen om snel af te vallen. Gezondheid staat overigens altijd centraal!

Doelen die ik wil behalen

Mijn doel is 25 kilo vet verbranden en ben nu dus al bijna op de helft. Als ik de 25 kilo ben afgevallen ga ik misschien voor het mooie nog door met een 5 kilo extra afvallen. Verder wil ik met het schrijven van artikelen andere graag helpen. Door dit te doen kan ik andere helpen met hun strijd tegen overgewicht. En is het een steuntje in de rug om nu eens echt serieus te gaan afvallen.

Adviezen

De adviezen die ik hier geef bestaan uit mijn opgedane kennis over hoe heel veel afvallen alsmede mijn eigen persoonlijk ervaringen. Hopelijk hebben jullie er wat aan. Ik ben nu in ieder geval eindelijk op de juiste manier bezig.

Categorieën: Afvallen